Centru de testare Drive-Thru si la Domiciliu
Rezultat in 24h

Teste Anticorpi Neutralizanti anti-proteina spike (S)

Vaccinurile disponibile de la sfarsitul anului 2020 pot ajuta organismul sa isi creasca imunitatea la virusul SARS-CoV-2, care poate provoca infectia COVID-19. Produsele produse de Pfizer / BioNTech si Moderna utilizeaza tehnologie bazata pe ARN messenger. ARN-ul mesager intra in celula umana si transmite informatiile necesare pentru producerea propriei proteine virale, iar apoi vor fi produsi anticorpi impotriva proteinei.

Odata ce anticorpii sunt formati, atunci cand corpul intra in contact cu virusul SARS-CoV-2, corpul este gata sa lupte impotriva infectiei COVID-19. Aceste vaccinuri nu numai ca provoaca un raspuns umoral, sinteza anticorpilor neutralizanti, ci si un raspuns imun celular (celule de memorie) (spiking) impotriva antigenului S, ambele putand ajuta la prevenirea infectiei.

In absenta infectiei cu virusul SARS-CoV-2, un vaccin messenger pe baza de ARN impotriva COVID-19 cauta să sintetizeze aceasta proteina Spike umana in corpul uman pentru a spori imunitatea. Vaccinul impotriva COVID-19 declanseaza un raspuns imun in corpul uman similar cu cel declanșat de infectia cu virusul SARS-CoV-2. Anticorp neutralizant (S) in forma de varf. Mai ales faceti acest test dupa vaccinare

Acum prin Medicalconnect poti comanda testarea la Domiciliu sau Sediul Companiei.

Acum, exudatele nazofaringiene si orofaringiene pot fi colectate in timpul calatoriei. Uneori, aceasta optiune poate fi o solutie reala la nevoile dumneavoastra. Indiferent daca merge acasa sau la sediul companiei, echipa Revive Health va fi pregatita si pregatita pentru proceduri sigure!

Multe familii care nu doresc sa-si asume riscuri sau ai caror membri ai familiei au mobilitate limitata pot solicita o testare acasa.

Rezerva acum! 150 RON